Get Adobe Flash player
Infovonal/rendelés

Tel.: 06-20-2578803

Bevásárlókosár
VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Vásárlói vélemény

„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A 8000 literes kapacitása miatt pedig két évente elég hozzá szűrőbetétet vásárolnom.”Üdvözlettel: Novák E.

„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk és egészségünk is jobb (S. Béla, nyugdíjas – Makó)

"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem”
(Farkas család  Kecskemét)

„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. A tisztított víz ph értéke és ásványi anyag tartalma változatlan. Egy csapra szerelhető víztisztító, bárki bármit mond nagyon jó szolgálatot tesz!” (Dr. A. Ferenc – Budapest)

"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja" (D. György  Füzesabony)

„A fürdőszobai víztisztító készülék vásárlása megoldotta a bőr problémámat. Az érzékeny bőröm azóta nem szárad ki és nem viszket. Ez a
zuhanyszűrő jó választás volt, a klórmentes víz megkíméli az egészségemet is.Köszönöm” (K. Marika  Mezőkövesd)

„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és az ásványi anyagokat is megtartja” (Üdv.: M. Lajos  Eger)

"A mi családunk Ro ivóvíztisztító készülék vásárlása melett döntött. Kiszámoltam,hogy a tisztított víz liter ára jóval kedvezőbb mintha ásványvízre költenénk. Továbbá az Ro víz mindig friss és otthon van, így már cipekedünk sem kell." (J. Pista bácsi  Maklár)

GoldMax mágneses vízkőmentesítővíztisztító útváltó csap

Pure Pro Ro ozmózis víztisztító készülék
Teljes méretű kép megtekintése


Pure Pro Ro ozmózis víztisztító készülék
Egységár (darab): 64 500 Ft
55 900 Ft
Kedvezmény: 8 600 Ft


PurePro RO106M RO víztisztító mineralizáló patronnal

A PurePro RO-106M házi víztisztító berendezés RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) a konyhapult alá szerelhető, amelyből külön tiszta vízcsappal nyerhetjük a tisztított vizet. A készülék 5+1 lépcsős  Ro ivóvíztisztító berendezés.

A PurePro RO-106M házi RO víztisztító berendezés jellemzői

A vízszűrő műszaki jellemzői
1. vízszűrő: 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőház)
2. vízszűrő: aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőház)
3. vízszűrő: 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőház)
4. vízszűrő: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)
5. vízszűrő: aktívszén utószűrő
6. vízszűrő: AIMRO ásványi anyag visszapótló patron

A PurePro RO-106M 5+1 lépcsős ozmózis víztisztító tartókonzolja fém, amelynek köszönhetően hosszú élettartama van és a szűrőbetét cserét is biztonságosan el lehet végezni.
A tiszta víz tartály anyaga fém, belül biztonságos teflon bevonattal.
Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar. Az Ro víztisztító ebben a nyomás tartományban tud hatékonyan és biztonságosan működni.
Kapacitás: 120-200 liter/nap, ami függ a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől. Ez a mennyiség kiválóan alkalmas akár egy nagyobb család ivóvíz igényének a fedezésére is.

A PurePro RO-106M házi RO víztisztító berendezés paraméterei

altAz 5+1 vízszűrő ház
- magassága: 48 cm
- szélessége: 37 cm
- mélysége: 20 cm
A 12 literes tartály
- magassága: 43 cm
- átmérője: 28 cm
A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A PurePro víztisztító berendezés tömege 12,5 kg.

A PurePro RO-106M házi RO víztisztító berendezés doboza a következőket tartalmazza: 1 db 5+1 lépcsős vízszűrő házrendszer szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges kellékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, valamint magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)
Beszerelés: A víztisztító beszerelése és üzembe helyezése kb. 1.-1,5 órát vesz igénybe, ami elvégezhető a részletes leírásnak (Gépkönyv) köszönhetően. Vagy kérheti a szerviz szolgáltatásunkat.(Lásd Főmenű)

A víztisztító karbantartása

A PurePro RO-106M házi RO víztisztító berendezés nem igényel karbantartást, csak a tisztított víz minőségének fenntartása érdekében szükségszerű a szűrőbetétek meghatározott időnkénti cseréje:
• az első 3 és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (3-4 fős család esetén), de maximum 12 havonta ajánlott cserélni.
• a RO membránját 24 (3-4 fős család esetén), de maximum 36 havonta ajánlott cserélni.
• az AIMRO mineralizáló (visszasózó) egység ajánlott csereideje 12 havonta.
Legalább két évente a szűrők cseréjével egybekötve javasolt egy fertőtlenítést is elvégezni.

Jótállás: 1év

Gyártó: PurePro USA Corp., Taiwan

Szállítási határidő: kb. 2 - 4 nap>>> Vissza a Víztisztító Főoldalra  <<<