Get Adobe Flash player
Infovonal/rendelés

Tel.: 06-20-2578803

Bevásárlókosár
VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Vásárlói vélemény

„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A 8000 literes kapacitása miatt pedig két évente elég hozzá szűrőbetétet vásárolnom.”Üdvözlettel: Novák E.

„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk és egészségünk is jobb (S. Béla, nyugdíjas – Makó)

"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem”
(Farkas család  Kecskemét)

„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. A tisztított víz ph értéke és ásványi anyag tartalma változatlan. Egy csapra szerelhető víztisztító, bárki bármit mond nagyon jó szolgálatot tesz!” (Dr. A. Ferenc – Budapest)

"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja" (D. György  Füzesabony)

„A fürdőszobai víztisztító készülék vásárlása megoldotta a bőr problémámat. Az érzékeny bőröm azóta nem szárad ki és nem viszket. Ez a
zuhanyszűrő jó választás volt, a klórmentes víz megkíméli az egészségemet is.Köszönöm” (K. Marika  Mezőkövesd)

„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és az ásványi anyagokat is megtartja” (Üdv.: M. Lajos  Eger)

"A mi családunk Ro ivóvíztisztító készülék vásárlása melett döntött. Kiszámoltam,hogy a tisztított víz liter ára jóval kedvezőbb mintha ásványvízre költenénk. Továbbá az Ro víz mindig friss és otthon van, így már cipekedünk sem kell." (J. Pista bácsi  Maklár)

PH+ lúgosító egységGoldMax mágneses vízkőmentesítő

Pure Pro Ro ozmózis víztisztító készülék
Teljes méretű kép megtekintése


Pure Pro Ro ozmózis víztisztító készülék
Egységár (darab): 64 500 Ft
55 900 Ft
Kedvezmény: 8 600 Ft


PurePro RO106M RO víztisztító mineralizáló patronnal

A PurePro RO-106M házi víztisztító berendezés RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) a konyhapult alá szerelhető, amelyből külön tiszta vízcsappal nyerhetjük a tisztított vizet. A készülék 5+1 lépcsős  Ro ivóvíztisztító berendezés.

A PurePro RO-106M házi RO víztisztító berendezés jellemzői

A vízszűrő műszaki jellemzői
1. vízszűrő: 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőház)
2. vízszűrő: aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőház)
3. vízszűrő: 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőház)
4. vízszűrő: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)
5. vízszűrő: aktívszén utószűrő
6. vízszűrő: AIMRO ásványi anyag visszapótló patron

A PurePro RO-106M 5+1 lépcsős ozmózis víztisztító tartókonzolja fém, amelynek köszönhetően hosszú élettartama van és a szűrőbetét cserét is biztonságosan el lehet végezni.
A tiszta víz tartály anyaga fém, belül biztonságos teflon bevonattal.
Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar. Az Ro víztisztító ebben a nyomás tartományban tud hatékonyan és biztonságosan működni.
Kapacitás: 120-200 liter/nap, ami függ a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől. Ez a mennyiség kiválóan alkalmas akár egy nagyobb család ivóvíz igényének a fedezésére is.

A PurePro RO-106M házi RO víztisztító berendezés paraméterei

altAz 5+1 vízszűrő ház
- magassága: 48 cm
- szélessége: 37 cm
- mélysége: 20 cm
A 12 literes tartály
- magassága: 43 cm
- átmérője: 28 cm
A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A PurePro víztisztító berendezés tömege 12,5 kg.

A PurePro RO-106M házi RO víztisztító berendezés doboza a következőket tartalmazza: 1 db 5+1 lépcsős vízszűrő házrendszer szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges kellékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, valamint magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)
Beszerelés: A víztisztító beszerelése és üzembe helyezése kb. 1.-1,5 órát vesz igénybe, ami elvégezhető a részletes leírásnak (Gépkönyv) köszönhetően. Vagy kérheti a szerviz szolgáltatásunkat.(Lásd Főmenű)

A víztisztító karbantartása

A PurePro RO-106M házi RO víztisztító berendezés nem igényel karbantartást, csak a tisztított víz minőségének fenntartása érdekében szükségszerű a szűrőbetétek meghatározott időnkénti cseréje:
• az első 3 és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (3-4 fős család esetén), de maximum 12 havonta ajánlott cserélni.
• a RO membránját 24 (3-4 fős család esetén), de maximum 36 havonta ajánlott cserélni.
• az AIMRO mineralizáló (visszasózó) egység ajánlott csereideje 12 havonta.
Legalább két évente a szűrők cseréjével egybekötve javasolt egy fertőtlenítést is elvégezni.

Jótállás: 1év

Gyártó: PurePro USA Corp., Taiwan

Szállítási határidő: kb. 2 - 4 nap>>> Vissza a Víztisztító Főoldalra  <<<