TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaboss központi üledékszűrő

A csomag tartalma

  • 1 db 10" szűrőház
  • 1 db szűrőbetét
  • 2 db 1/2 colos csatlakozó
  • 2 db 3/8 colos csatlakozó
Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
11.900 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

Az Aquaphor Aquaboss központi előszűrő lakások, családi háza vezetékes vizének előszűrésére szolgál.

 

A szűrőházban lévő szűrőbetétnek köszönhetően nem kerülnek szilárd szennyeződések a háztartásban lévő készükekbe (mosógép, mosogató gép, stb.)

 

Az Aquaboss használata javasolt fő központi szűrő (Big Blue 10 és 20 colos) elé is, amelynek megnöveli élettartamát.

 

A szűrőház mérete (mm): 150x123x360

 

Hideg víz tisztítására alkalmazható: +5  +40 °C között

 

A készülék doboza tartalmaz 2 db 1/2col-os és 2 db 3/4col-os csatlakozót.

 

A csomag tartalmaz 1 db 5 mikronos lebegőanyag szűrésére alkalmazandó polipropilén szűrőbetétet.

 

Gyártó: Aquaphor Corporation

Garancia: 2 év

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN