TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Szűrőbetétek

Szűrőbetét kínálatunkban ön is biztosan megtalálja a már meglévő készülékéhez a cserebetétet, legyen az asztali, pult alá szerelhető vagy bármiféle víztisztító. Vannak alap betéteink és ezüsttel impregnáltak és ozmózis membánok is igény szerint.

Ozmózis membrán OZMO RO-101S készülékhez
Ez egy speciális kialakítású membrán, amely csak a OZMO RO-101S Aquaphor Morion készülékhez kompatibilis. Ez a membrán a 2017 08. 01. után vásárolt OZMO készülékekhez kompatibilis.
17.900 Ft
Aifir energetizáló egység
A biokerámia energetizáló segítségével az infravörös sugarak átstruktúrálják a vizet amely így aktivizálja és serkenti a vérünkbe jutó vízmolekulákat, ez által javul sejtjeink vérkeringése és egészségi állapotunk.
4.900 Ft
Aktívszén szűrőbetét (előszűrő)
10"-os aktívszén szűrőbetét, amely kókuszhéjas aktívszén granulátumokból áll. Eltávolítja a vízből a klórt és származékait és a szerves szennyeződéseket. Használható Ro ozmózis víztisztítók esetén valamint átfolyós víztisztító készülékekben.
2.200 Ft
Aktívszén utószűrő Ro víztisztítókhoz
Az Ro ozmózisos víztisztítók esetében a tisztított víz tartályban tárolódik.Az aktívszenes utószűrő eltávolítja a vízből az esetleges gázmolekulákat, amelyek a víz ízének megváltozását eredményezhetik.
2.800 Ft
Aquaphor  szűrőbetét B510-07
0,8 mikronos, 10"-os aquaphor szűrőbetét, amely aktív szén port, aktív szén jelllegű magas szorpciós képességű összetevőt és ezüstöt tartalmaz. Használható asztali víztisztító, Ro ozmózisos víztisztító és átfolyós víztisztító esetén. Kapacitása 6000 ill.
3.900 Ft
Economy zuhanyszűrő cserebetét
Az Economy zuhanyszűrő betét (kompatibilis a Point zuhanyszűrő betétével) élettartama 20 000 liter hálózati víz megzisztítását teszi lehetővé. Használatával klórmentes zuhanyvíz nyerhető.
9.000 Ft
Ezüstözött Aktívszén szűrőbetét lúgosítókhoz
Ezüstözött Aktívszén szűrőbetét lúgosítókhoz. Az ezüsttel bevont aktívszén szűrőbetét -03041- a következő ionizáló lúgosító készülékekhez használható: PurePro JA-103, PurePro JA-503 és PurePro JA-2000.
14.250 Ft
FCCA-STO kombi víztisztító szűrőbetét
10"-os kombi csere szűrőbetét asztali víztisztító készülékekhez. A szűrőbetét kapacitása 3000 liter. Megszűri a vízben lévő lebegőanyagoka, klórt és származékait, nehézfémeket stb. Használható Ro víztisztító előszűrőjeként is.
1.590 Ft
FCCBKDF-STO víztisztító szűrőbetét
Két fokozatú szűrőbetét elsősorban asztali/csapra szerelhető víztisztítóhoz(10"-os). Lebegő anyagszűrés(rozsda, homok) és aktívszén plusz KDF víztisztító formula a tiszta klórmentes csapvíz elérése érdekében.Használható Ro ozmózis víztisztító előszűrőjeké
2.190 Ft
Mineralizáló egység Ozmozis víztisztítókhoz
Az ásványi anyag patron a lágy, RO vízbe ásványi anyagokat juttat vissza, mivel az Ro ozmózis víztisztítók esetében az ásványi anyag tartalom a minimum szintre csökken. A patron a benne található kőzetnek köszönhetően nátriumot, kálciumot és egyéb alapvet
3.100 Ft
OZMO E-szett
Az RO-101S és a OZMO AMG 50-es ozmózis víztisztító elő- és utószűrő betétei, amelyek cseréje évente szükséges.
14.900 Ft
OZMO membrán OZMO AMG 50-hez
Az OZMO AMG 50-es ozmózis membránja kiváló minőségű vizet ad, 99%-os hatékonysággal szűri meg a nem kívánatos anyagokat. Ez a betét a 2017 08. 01.-e előtt vásárolt OZMO AMG 50-es készülékekhez használandó.
18.000 Ft
Ozmózis előszűrő betét szett
Ozmózis víztisztítóhoz előszűrő betét szett(10"-os). A készlet tartalmazza az általában használt 5 és 1 mikronos polipropilén szűrőket és egy aktív szén előszűrő betétet.
3.900 Ft helyett
3.510 Ft
Ozmózis membrán 50GPD
Ozmózis membrán víztisztítókhoz. A membrán az ozmózis víztisztítók "lelke", ez végzi a fő tisztítást. Cseréje 2 esetleg 3 évente szükséges.
12.500 Ft
Ozmózis szűrőbetét szett
Ozmózis víztisztítóhoz szűrőbetét garnitúra(10"-os). A készlet tartalmazza az általában használt 5 és 1 mikronos polipropilén előszűrőket és aktívszén előszűrőt. Továbbá a víztisztító tetején lévő aktív szén utószűrő betétet és ásványi anyag visszapótló e
9.900 Ft helyett
9.000 Ft
PH+ lúgosító egység
A ph+ lúgosító egység feladata a víz kémhatásának lúgos irányba történő eltolása, továbbá a tiszta víz antioxidációs szintjének javítása.
5.900 Ft
Polipropilén szűrőbetét 1 mikronos
1 mikronos 10"-os méretű Polipropilén vízszűrő egység.Kiszűri az első előszűrőn átjutott kisebb szennyeződéseket és a szénszűrőn esetlegesen átjutott szénport. Ro ozmózis víztisztítók esetén használatos ez a szűrőbetét.
Polipropilén szűrőbetét 5 mikronos
5 mikronos 10"-os polipropilén üledékszűrő, a nagyobb lebegő szennyező részecskék kiszűrésére. általában a víztisztító első szűrőbetéte, használható Ro ozmózis víztisztítókhoz és átfolyós víztisztítók esetén is.
Ozmózis membrán 75GPD
Az RO ozmózis membrán 0.0001 mikron áteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal képes eltávolítani az ásványi és vegyi szennyeződések a vízből. Az ozmózis membrán kb. a szennyeződések 95-99%-át képes kiszűrni a csapvízből. Az egyik leghatékonyabb víztisztí
14.900 Ft
Sh1 zuhanyszűrő cserebetét
NSF minősítésű KDF-55 zuhanyszűrő betét SH-1 zuhanyszűrőhöz. Az SH1 klórmentesítő zuhanyszűrő eltávolítja a klórt és származékait, nehézfémeket stb. a vízből. Ajánlott érzékeny bőrűeknek is.Víztisztító kapacitása 40.000 liter.
6.990 Ft helyett
5.990 Ft

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN