TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Vásárlás menete/megrendelés rögzítése

Megrendelését telefonon is leadhatja:

Tel.: 06-20-257-88-03

A minimális vásárlási megbízás értéke: 3 500 Ft

 

Amennyiben megrendelést szeretne leadni webáruházunkban, a következőképpen tudja azt megtenni:

1.Válassza ki a megvásárolni kívánt terméket a termék alatti, „Kosárba!” gombra kattintva.

2.Ezután a Bevásárlókosár az oldal bal felső részén található meg a belerakott termék nevével és árával.
Ha befejezte a vásárlást, akkor a Bevásárlókosárnál kattintson az „Irány a kassza” gombra.

3.Ekkor megjelenik ön előtt a megvásárolni kívánt termék és annak adatai.
Továbblépéshez kattintson a lap alján lévő „Kassza” gombra.
- Amennyiben ön már regisztrált felhasználó jelentkezzen be.
- Ha nem akkor az „Új vásárló” gombra kattintva tudja kitölteni a regisztrációs adatlapot, amely a csomag elküldéséhez szükséges. (Amennyiben a személyes adataitól eltérő névre/címre kéri a számlát töltse ki a „számlázási adatok” részt is.)

4. Kattintson alul a ”Regisztráció küldése” gombra
Ekkor láthatja, hogy a program hozzáadja az éppen aktuális szállítási költséget rendeléséhez.

5.Kattintson a „Következő” gombra. Ekkor láthatja a megrendelése adatait és a fizetendő összeget.

6. Az „ASZF”-re (Általános Szerződési Feltételek) kattintva elolvashatja a vásárlás feltételeit.

7.Az előtte lévő rubrika kipipálásával elfogadja azt majd a „Megrendelés megerősítése” gombra kattintva elküldi részünkre megrendelését.

A rendszer mind a regisztrációról mind a megrendelésről automatikus üzenetet küld ki önnek (nem kell válaszolnia rá). Ha nem kapja meg az üzeneteket kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot („Kapcsolat” menüpont)

Megrendelése feldolgozása, csomagja postázása előtt telefonon felhívjuk és egyeztetünk a szállítás megfelelő idejéről, majd a csomag indítását követően ismét üzenetet küldünk „rendelési státuszának” megváltozásáról, ahol olvashatja csomagja érkezésével kapcsolatos adatokat, stb. ( megrendeléstől számított 1-2 munkanap)

 

 SLOGAN