TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaphor Art víztisztító kancsó

A csomag tartalma

  • 1 db víztisztító kancsó
  • 1 db B100-5 szűrőbetét
Garancia:
2 év
Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
6.990 Ft helyett
5.990 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

A víztisztító kancsó jellemzői

1. Az Aquaphor Art vízszűrő kancsó cserélhető szűrőbetétet tartalmaz, amely aktív szénből, szabadalmaztatott aktív szén jellegű szűrőrétegből és ezüstből áll. Ezen összetevőknek köszönhetően a víztisztító kancsó szűrési hatékonysága kiemelkedő, a kapott tisztított víz íze finom és klórmentes.

2. Az Aquaphor Art kancsóban használt Aquaphor szűrőbetét (B100-5 szűrő) kapacitása 300 liter víz megtisztítását teszi lehetővé. Nagy kapacitásának köszönhetően elég kb. 3 havonta lecserélni, amennyiben a tisztított víz fogyasztása nem haladja meg az átlag 100 litert.

3. Egy fős háztartásokba ajánljuk ahol kicsi az ivóvízfogyasztás ezért a szűrőbetét cseréből adódó költség esetlegesen alacsonyabban tartható, mint pl. egy Aquaphor Modern éves fenntartási költsége.

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen

  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek

  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)

  • petrolkémiai vegyületek

  • fenolok

  • baktériumok és vírusok

A vízszűrő kancsó a hűtő ajtajába helyezhető.

A szűrőkancsó hasznos űrtartalma: 1,4 liter

Javasolt szűrőbetét csere: 3-4 havonta vagy 300 liter víz megtisztítása után (amelyik előbb következik be)

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN