TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Központi vízszűrők

Központi vízszűrőt azoknak ajánlunk, akik olyan megoldás keresnek, amelynek köszönhetően az egész háztartás vize megtisztisztításra kerül. Van néhány eset, amikor ez lehet a jó megoldás pl. üledékes víz esetén, vagy magas arzén ill. vastartalom esetén.

Aquaboss központi üledékszűrő
Az Aquaphor Aquaboss központi üledékszűrő segítségével az egész ház vizét megszűrheti a rozsda, homok, iszap jellegű szennyeződésektől.
11.900 Ft
Aquaphor Aquaboss szűrőbetét
Aquaphor Aquaboss szűrőbetét 5 mikronos
Központi vízszűrő 10 colos
Aquaphor Big Blue központi víztisztító az egész lakás ill. ház vizének megtisztítására. Eltávolítja a klórt és származékait, egyes nehézfémeket stb., ill. ehetővé teszi a klórmentes fürdőzést.
30.800 Ft
Központi 10 colos szűrőbetét
Központi 10 colos szűrőbetét 30.000 literes kapacitással.
9.900 Ft
Központi vízszűrő 20 colos
20 colos központi vízszűrő a teljes háztartás vizének megszűrésére
41.800 Ft
Központi 20 colos szűrőbetét
Központi 20 colos szűrőbetét bigblue szűrőházhoz.
14.900 Ft
Polifoszfátos vízlágyító mosógéphez
Háztartási mosógép polifoszfát vízkőlerakódás gátló, átlátszó házban. Csatlakozás: 3/4". A polifoszfát megóvja a mosógép fűtőszálát a lerakódástól. Aquaphor Stiron
2.900 Ft
Polifoszfátos vízlágyító töltet
A polifoszfátos vízlágyító töltettel után töltheti már meglévő adagolóját. Aquaphor Stiron töltet.
1.790 Ft

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN