TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaphor víztisztítók

Az Aquaphor víztisztítókat elsősorban azoknak ajánljuk, akik egy minőségi megoldást szeretnének az otthoni ivóvíztisztításban. Ezek a készülékek tartós használatra lettek kifejlesztve. A bennük található szűrőbetétek magas hatékonysága egyedi ebben a kategóriában. Természetesen ezek nem a legolcsóbb készülékek, de a tartósságukból és a hatékonyságukból adódó megelégedettség önnél is jelentkezni fog.

Aquaphor Provance vízszűrő kancsó
A Provance kancsó elegáns formavilágával a hagyományos kancsók megjelenését idézi. A kancsó az általánosan alkalmazott B100-5-ös, 300 literes kapacitású betétet használja, amely akár 2-3 hónapig is elegendő vizet szolgáltat.
7.990 Ft helyett
6.990 Ft
Aquaphor Prestige víztisztító kancsó
A prestige kancsó a már jól megszokott 300 liter kapacitású szűrőbetétet tartalmazza, amely kényelmes használatra ad lehetőséget a ritkábban felmerülő szűrőbetét csere miatt. a kancsó tetején manuális fogyasztás számláló található.
6.990 Ft helyett
4.990 Ft
Aquaphor Modern víztisztító
Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító kimagasló hatékonysággal, Aqualen-nel és ezüsttel impregnált szűrőbetéttel. Tartósság és minőség jellemzi. Esetében szűrőcsere csak évente szűkséges ellentétben más gyártók 4-6 hónapjával.
23.900 Ft helyett
17.900 Ft
Aquaphor Topaz víztisztító
Aquaphor Topaz csapra szerelhető víztisztító, kompakt kivitel. A szűrője ezüsttel impregnált. Szűrőcsere 10-12 havonta szükséges. 1-2 fős háztartásba vagy kevés hely esetén is javasolt. Utazásnál könnyen elfér.
12.500 Ft helyett
9.490 Ft
Aquaphor Crystal Solo víztisztító
Aquaphor Crystal Solo konyhapult alá szerelhető tartály nélküli víztisztító. Segítségével egyszerűen, kényelmesen külön "tisztavíz csapon" szeretné kapja majd a tisztított vizet erről az igazán hatékony és helytakarékos készülékről, amely meghagyja a víz ásványi anyag összetételét.
29.900 Ft helyett
24.900 Ft
Aquaphor Crystal víztisztító
Aquaphor Crystal víztisztító magas kapacitású (8000 liter) és hatékonyságú átfolyós víztisztító. Igazán népszerű, mivel nem használt tartályt a tisztított víz tárolására, mint az ozmózis rendszerek. Kiváló minőségű és ízűvé teszi a csapvizet, miközben az ásványi anyag tartalolat nem szűri ki, azaz a tisztított vízben marad.
59.900 Ft helyett
49.900 Ft
Aquaphor Garry víztisztító kancsó
Az Aquaphor Garry víztisztító kancsó cserélhető szűrőbetétet tartalmaz, amely aktív szénből, szabadalmaztatott aktív szén jellegű szűrőrétegből és ezüstből áll. Ezen összetevőknek köszönhetően a víztisztító kancsó szűrési hatékonysága kiemelkedő, a kapott
6.990 Ft helyett
5.990 Ft
Aquaphor Gratis víztisztító kancsó
Az Aquaphor Gratis víztisztító kancsó 300 liter szűrési kapacitású szűrőbetétet tartalmaz, amely kiváló minőségű és finom tisztított vizet eredményez. A szűrőkancsó elsősorban 1 fős háztartásba ajánlott, ahol alacsony az ivóvíz fogyasztás.
6.490 Ft helyett
5.990 Ft
Aquaphor Premium víztisztító kancsó
Az Aquaphor Premium víztisztító kancsó hatékony vízszűrést biztosít a kis háztartásokban. Szűrőbetéte ezüstöt, aktív szenet és Aqualen-t használ. Letisztult, design-os megjelenés jellemzi.
7.990 Ft helyett
6.990 Ft
Aquaphor Prestige víztisztító kancsó
Ez a víztisztító kancsó a már jól megszokott 300 liter kapacitású szűrőbetétet tartalmazza, amely kényelmes használatra ad lehetőséget a ritkábban felmerülő szűrőbetét csere miatt. a kancsó tetején manuális fogyasztás számláló található.
6.990 Ft helyett
4.990 Ft
Aquaphor Art víztisztító kancsó
Az Aquaphor Art vízszűrő kancsó a jól megszokott 300 literes ezüstözött, Aqualen tartalmú kiváló minőségű betétet használja a csapvíz szűrésére. Letisztult formavilágú, masszív kancsó.
6.990 Ft helyett
5.990 Ft
Aquaphor Provance vízszűrő kancsó
A Provance kancsó elegáns formavilágával a hagyományos kancsók megjelenését idézi. A kancsó az általánosan alkalmazott B100-5-ös, 300 literes kapacitású betétet használja, amely akár 2-3 hónapig is elegendő vizet szolgáltat.
7.990 Ft helyett
6.990 Ft
Aquaboss központi üledékszűrő
Az Aquaphor Aquaboss központi üledékszűrő segítségével az egész ház vizét megszűrheti a rozsda, homok, iszap jellegű szennyeződésektől.
11.900 Ft

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN