TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaphor szűrőbetétek

Az Aquaphor termékcsaládhoz tartozó szűrőbetéteket kimagasló hatékonyságuk és megbízhatóságuk végett kedvelik készülék vásárlóink. A hosszú élettartam és a magas minőség biztosítja minden felhasználó számára az elégedettséget. Az Aquaphor Maxfor és Classic kancsó betétek kompatibilisek más gyártmányú kancsókhoz is, érdemes kipróbálni ha még nem használt ilyet.

Aquaphor Modern szűrőbetét
Az Aquaphor Modern víztisztító szűrőbetétei kimagasló hatékonyságúak, egyedi összetevőkkel. Az Aquaphor szűrőbetét pár kapacitása 4000 liter,amely 3-4 fő részére is elegendő 1 évi ivó és főzővíz megtisztítására.
9.900 Ft helyett
9.490 Ft
Aquaphor B100-5 szűrőbetét
Az Aquaphor szűrőbetét (B100-5 szűrő) kapacitása 300 liter víz megtisztítását teszi lehetővé. A szűrőbetét magas minőségű aktív szenet, aktív szén jellegű összetevőt és ezüstöt tartalmaz. Használható Aquaphor Prémium, Art, Ultra, Garry, Gratis kancsókhoz.
2.600 Ft
Aquaphor Crystal Solo szűrőbetét
Aquaphor szűrőbetét Crystal Solo vízszűrőhöz. 4000 liter hálózati víz tisztítására képes.A Solo víztisztító szűrőbetéte ugyanazon anyagokat tartalmazza, mint az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító, de ez egy beszerelhető készülék.
10.490 Ft
Aquaphor Crystal szűrőbetét szett
Aquaphor Crystal (Kristály) víztisztító szűrőbetét szett (K1-03,K1-02,K1-07 szűrőbetétek) magas 8000 literes kapacitása és kimagasló hatékonysága biztosítja a kristálytiszta vizet teljes élettartama alatt.
21.900 Ft
Aquaphor Topaz szűrőbetét
Az Aquaphor Topaz csapra szerelhető víztisztító készülék cserebetétje kimagasló hatékonyságú,a szűrőbetét kapacitása 750 liter víz megtisztítását teszi lehetővé.A Topaz víztisztító készüléket 1 fős háztartásba ajánljuk ivó és főzővíz megtisztítására.
5.900 Ft
Aquaphor Maxfor szűrőbetét
Víztisztító kancsó szűrőbetét. Használható egyes bi-flux betétek ill. Brita maxtra szűrőbetétek helyett. Ár-érték arányban azonban kedvezőbb lehet, mivel kiemelkedő 200 literes kapacitású. A betét baktérium elleni ezüstöt is tartalmaz.
1.600 Ft
Aquaphor B100-15 szűrőbetét
Az Aquaphor szűrőbetét (B100-15 szűrő) kapacitása 170 liter víz megtisztítására képes. A szűrőbetét magas minőségű aktív szenet, aktív szén jellegű összetevőt és ezüstöt tartalmaz. Használható a Classic betétet használó Brita, Laica, stb. kancsó betétével
1.300 Ft
Központi 10 colos szűrőbetét
Központi 10 colos szűrőbetét 30.000 literes kapacitással.
9.900 Ft
Központi 20 colos szűrőbetét
Központi 20 colos szűrőbetét bigblue szűrőházhoz.
14.900 Ft
Aquaphor Aquaboss szűrőbetét
Aquaphor Aquaboss szűrőbetét 5 mikronos

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN