TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaphor Modern szűrőbetét

A csomag tartalma

  • 2 db szűrőbetét (1 pár)
Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
9.900 Ft helyett
9.490 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

Aquaphor szűrőbetét Aquaphor Modern víztisztítóhoz (B200 szűrőbetét pár) a kapott víz kiváló minõségét a többlépcsõs tisztításnak köszönhető:
1. Elõtisztítási filter a nem oldódott anyagok feltartóztatására.
2. Aktív szénjellegû szorpciós összetevõ, amely két részbõl áll: a.) granulált aktív szén és b.) aktív szénjellegû Aqualen fonal kombinációja, amely teljesen eltávolítja a klórt, a szerves vegyületeket és a baktériumokat.
3. Az Aquapan fonalas szerkezetû anyag

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri :

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen

  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek

  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)

  • petrolkémiai vegyületek

  • fenolok

  • baktériumok és vírusok

Az Aquaphor Modern szűrőbetétekben használt aktív szén és aktív szén jellegű részecskét jóval kisebbek a hagyományos aktív szenet tartalmazó szűrőbetétek részecskéihez képest. Ezért az Aquaphor Modern szűrőbetétek felületi elnyelő (adszorpciós) képessége így hatékonysága jelentősen magasabb. Az Aquaphor Modern szűrőbetétek ezen összetevője egy egyedi gyártású  anyag, amelyet elsősorban víztisztító készülékekben való alkalmazásra fejlesztettek ki.
Az Aquaphor víztisztítók szűrőjében lévő Aqualen aktív szén és aktív szénjellegű anyag kombinációja, amely nagyon fejlett felülettel rendelkezik. Fő jellemzője a gyors szorpciós tulajdonság.
Az Aquaphor Modern szűrőrétegének egyedi képessége, hogy a szűrés folyamán a szerves anyagokat visszafordíthatatlanul leköti. Ezzel szemben a hagyományos aktív szén telítődésük folyamán az elnyelt anyagok egyre nagyobb részét folyamatosan visszaengedik. Ezért ha azokat nem cseréljük ki időben, akkor biztosan megisszuk, amit korábban ki akartunk szűrni.
A szűrőbetétek magas tisztítási kapacitása miatt optimálisan 1,2 liter vizet képes percenként megtisztítani.
A kettős tisztító betét 4000 liter vezetékes víz megtisztítása után cserélendő le (4 tagú családnak kb. 1 évre elég)

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN