TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Csaptelepek

Az itt található csaptelepek közül kiválaszthatja a víztisztítójához szükséges csapot, legyen az egy- , kettő- , vagy három utas csaptelep.

Egykaros csaptelep víztisztítóhoz
Krómozott szimpla fém beépíthető víztisztító készülékhez. A "tiszta víz csap" segítségével közvetlen összeköttetésben lehet ivóvíztisztítójával.
5.490 Ft
Egyutas csaptelep víztisztítóhoz - Luxury
Egykaros csaptelep víztisztítóhoz.Bármely készülékhez használható, amely 1/4"-os vezetékkel csatlakozik (a víztisztítók 99%-a ilyen).
7.990 Ft
Kétkaros csaptelep víztisztítóhoz
Krómozott csaptelep Ro ozmózisos víztisztító készülékhez. A "tiszta víz csap" segítségével közvetlen összeköttetésben lehet ivóvíztisztítójával. Ívelt megjelenésű, designos kivitel.
7.990 Ft
Három utas csaptelep - S04
A három utas csaptelep használata miatt nem kell külön tiszta víz csaptelepet felszerelni, így a csap melletti részt sem megfúrni. Ez a csaptelep a meglévő csapja helyére kerül, normál hideg-meleg és tisztított víz vételezésére alkalmas.
49.900 Ft
Három utas csaptelep - S01
A csapnak köszönhetően nem kell külön tiszta víz csaptelepet felszerelni, sem a csap melletti részt megfúrni. A három utas csapból normál meleg, hideg, ill. tisztított víz nyerhető. Inox.
46.900 Ft helyett
41.900 Ft
Három utas csaptelep - S03
Dekoratív, háromutas csap, amely speciálisan a tisztított vízhez + hideg és meleg csapvízhez lett tervezve. Nem krómozott, inox.
46.900 Ft helyett
39.900 Ft

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN