TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Ozmózis víztisztítók

Ro ozmózis víztisztítók mindazoknak, akik alacsony ásványi anyag tartalmú vizet szeretnének. Kínálatunk között megtalálhatóak az egyszerűbb, megszokott alap készülékek, 10-12 literes tartállyal. Valamint egy remek fejlesztés eredményeként egy minőségi, kompakt ozmózis készülék 5 literes tartállyal, amely könnyű beszerelést és házilag 2-3 perc alatt elvégezhető szűrőcserét ígér, valamint kevés helyet foglal. Az ára 2x annyi mint a normál ozmózis rendszereké, pedig nem csak 2x olyan jó.

Aquaphor Morion OZMO RO-101S ozmózis víztisztító
Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S készülék egy kis helyigényű, magas hatékonyságú prémium kategóriás ozmózis víztisztító. Azoknak ajánljuk, akik hosszú távon tervezik az otthoni víztisztítást egy új generációs, kiváló minőségű és biztonságos berendezés segítségével.
110.000 Ft helyett
89.900 Ft
Aquafilter Fro5-MJG ozmózis víztisztító
Aquafilter fro5 ozmózis víztisztító a konyhai mosogató alá. (Fordított ozmózis elvén működő készülék visszasózó patronnal) Az Ro víztisztító készülék kialakítása következtében ára is kedvezőbb. Hagyományos, régi típusú ozmózis rendszer.
59.900 Ft helyett
53.900 Ft
PurePro 105 ozmózis víztisztító
A PurePro RO-105 ozmózis víztisztító berendezés a konyhapult alá szerelhető, amelyből külön tiszta vízcsappal nyerhetjük a tisztított vizet. Hagyományos régi típusú ozmózis rendszer.
59.900 Ft helyett
51.900 Ft

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN