... mert víztisztításban otthon vagyunk.

Ozmózis víztisztítók

Ro ozmózis víztisztítók mindazoknak, akik alacsony ásványi anyag tartalmú vizet szeretnének. Kínálatunk között megtalálhatóak az egyszerűbb, megszokott alap készülékek, 10-12 literes tartállyal. Valamint egy remek fejlesztés eredményeként egy minőségi, kompakt ozmózis készülék 5 literes tartállyal, amely könnyű beszerelést és házilag 2-3 perc alatt elvégezhető szűrőcserét ígér, valamint kevés helyet foglal. Az ára 2x annyi mint a normál ozmózis rendszereké, pedig nem csak 2x olyan jó.


Aquaphor Morion OZMO RO-101S ozmózis víztisztító

Aquaphor Morion OZMO RO-101S ozmózis víztisztító

Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S készülék egy kis helyigényű, magas hatékonyságú prémium kategóriás ozmózis víztisztító. Azoknak ajánljuk, akik hosszú távon tervezik az otthoni víztisztítást egy új generációs, kiváló minőségű és biztonságos berendezés segítségével.

99 000 Ft * Az ár tartalmazza az áfát

Aquafilter Fro5-MJG ozmózis víztisztító

Aquafilter Fro5-MJG ozmózis víztisztító

Aquafilter fro5 ozmózis víztisztító a konyhai mosogató alá. (Fordított ozmózis elvén működő készülék visszasózó patronnal) Az Ro víztisztító készülék kialakítása következtében ára is kedvezőbb. Hagyományos, régi típusú ozmózis rendszer.

53 900 Ft * Az ár tartalmazza az áfát

PurePro 105 ozmózis víztisztító

PurePro 105 ozmózis víztisztító

A PurePro RO-105 ozmózis víztisztító berendezés a konyhapult alá szerelhető, amelyből külön tiszta vízcsappal nyerhetjük a tisztított vizet. Hagyományos régi típusú ozmózis rendszer.

51 900 Ft * Az ár tartalmazza az áfát


Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)