TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Háztartási  víztisztító berendezések beszerelése, karbantartása, szervizelése
(A díjak az Áfa-t tartalmazzák)

 

Beszerelési díj
Alapár:   8.500 Ft.
Amennyiben gránit vagy  kerámia mosogatótálcára kérik a tisztavíz csaptelep felfúrását, abban az esetben 3.000 Ft felárat számítunk fel és kizárólag szimpla csapot telepítünk!

Amennyiben 3 utas csaptelep felszerelését kéri a víztisztító beszerelésekor, abban az esetben 3000 Ft felárat számítunk fel.

 

Szűrőcsere
Alapár: 7.500 Ft
Amennyiben teljes szűrőcsere alkalmával (évente cserélendő szűrők + membrán) a rendszer átfertőtlenítését is kéri abban az esetben 2.000 Ft felárat számítunk fel.
A fenti árak nem tartalmazzák a cserebetétek árait!

 

Karbantartás
7.500 Ft
A fenti ár nem tartalmazza az esetlegesen cserélendő alkatrész árát!

 

Le és felszerelés
8.500 Ft
(Amennyiben már meglévő víztisztítóját szeretné le vagy felszereltetni, máshová áttelepíttetni)

 

Kiszálllási díj
Eger területén belül nem számítunk fel kiszállási díjjat.
Eger határától számítva minden megtett kilométerre (oda-vissza) 50 Ft.
Kiszállást Eger területétől számított 30 km-en belül vállalunk!

 SLOGAN