TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Asztali víztisztítók

Asztali víztisztító kínálatunkban megtalálhatóak az alacsonyabb kategóriájú, bárki számára megfizethető készülékek. Valamint a hosszútávú megoldást keresőknek is van kínálatunk, akik hajlandóak picit többet áldozni az otthoni víztisztításra, amivel természetesen a megelégedettségük mértéke is megnő.

Aquafilter asztali víztisztító
Az Aquafilter asztali víztisztító kétlépcsős szűrési technológiával szerelt szűrőbetéttel (fix szennyeződések és klór szűrése). Alacsony ár és egyszerű használat jellemzi. Nem bizonytalan eredetű kínai termék. Származási helye: EU
11.000 Ft helyett
8.900 Ft
Aquaphor Topaz víztisztító
Aquaphor Topaz csapra szerelhető víztisztító, kompakt kivitel. A szűrője ezüsttel impregnált. Szűrőcsere 10-12 havonta szükséges. 1-2 fős háztartásba vagy kevés hely esetén is javasolt. Utazásnál könnyen elfér.
12.500 Ft helyett
9.490 Ft
Aquaphor Modern víztisztító
Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító kimagasló hatékonysággal, Aqualen-nel és ezüsttel impregnált szűrőbetéttel. Tartósság és minőség jellemzi. Esetében szűrőcsere csak évente szűkséges ellentétben más gyártók 4-6 hónapjával.
23.900 Ft helyett
17.900 Ft

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN