TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquafilter asztali víztisztító

A csomag tartalma

  • 1 db készülék
  • 1 db FCCA-STO szűrőbetét
  • 1 db fém útváltó
Garancia:
1 év
Gyártó:
Aquafilter Inc.
Egységár (darab):
11.000 Ft helyett
8.900 Ft
db

Aquafilter asztali víztisztító készülék

Nem kínában gyártott, jó alapanyagokból készült víztisztító, kis helyigénye van, a pulton, a mosogató mellett helyezhető el. Alacsony vételi ár és kedvező karbantartási költség (szűrő csere) jellemzi. Az ún. útváltó csap lehetővé teszi, hogy nem kell fel-le szerelgetni a berendezést a csaptelepről, ha mosogatáshoz szűretlen vizet szeretnénk használni.

A csapra szerelhető víztisztító felépítése és tartozékai

Szűrőház: 10" műanyag, átlátszó

Kombi szűrőbetét, melynek kapacitása: max. 3.000 liter (alapból már benne van a készülékben)

Maximális teljesítmény: 200 liter/óra

Méretei, magasság: 33 cm, átmérő: 12,5 cm

Súlya: 1,3 kg

Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar

Útváltó csap krómozott

Tisztavíz csaptelep krómozott műanyag

Maximális működési hőmérséklet: 38°C

A víztisztító használata:

Egyszerűen felszerelhető, szakértelmet nem igényel. A berendezést a pultra, a mosogatótálca mellé helyezve rákötjük a konyhai csapunkra az alábbi módon: egyszerűen le kell csavarni a konyhai csaptelepről a szűrőt (perlátort), és a helyére felcsavarni a fehér vezeték végén lévő útváltó csapot.

Amennyiben önnek belső menetes csapja van, abban az esetben szüksége van egy átalakító közcsavarra a csapba való csatlakoztatáshoz, amely lentebb látható a kapcsolódó termékek között.

Az asztali víztisztító szűrőbetétének felépítése

A víztisztító 2 lépcsőben (kombi szűrőbetét) távolítja el a szennyezőanyagokat a csapvízből

1) Polipropilén) A kombi szűrőbetét első lépcsője egy 5 mikronos mechanikai szűrőegységből áll (polipropilén sodort rostok)

2) Aktívszén) A második lépcső egy granulált aktívszén szűrőegységet tartalmaz. A szemcsés szerkezete miatt jóval hatékonyabb a szűrése, mint más állagú szénszűrőké.A kombi szűrőbetét eltávolítja az alábbiakat a csapvízből:

Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. rozsda, homok, iszap), organikus anyagokat (pl.: baktérium, vírus), mérgeket, valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat.

Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt jelen lehetnek.

Nem szűri ki a csapvízben lévő ásványi anyagokat.

A víztisztítóhoz használható szűrőbetétek:

FCCA-STO szűrőbetét ez található gyárilag a készülékben-csere max. 4-6 havonta (alap szűrőbetét).

FCCBKDF-STO szűrőbetét Kdf granulátumot tartalmaz-csere max. 4-6 havonta.

Aquaphor B510-07 ezüstözött szűrőbetét magas hatékonyságú évente cserélendő, ezüstözött, Aqualen tartalmú, speciális betét
A víztisztító karbantartása.

Alap szűrőbetét és KDF tartalmú betét esetén szűrőcsere -Igénybevételtől függetlenül- 4-5 havonta szükséges vagy 3000 liter víz megtisztítása után (amelyik előbb következik be), mivel az aktív szén élettartama 4-5 hónap.
Speciális Aquaphor B510-07 betét esetén évente szükséges csere.

 

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN