TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Víztisztító kiegészítők

Equa kulacs
BPA mentes Equa kulacs, amely igazán jó megoldás a tisztított víz tárolására.
2.990 Ft helyett
2.890 Ft
Átalakító közcsavar
Átalakító közcsavar (fém,M22/M24- es) csapra szerelhető víztisztítóhoz. A közcsavarnak köszönhetően belső menetes csaptelep végére is csatlakoztathatja víztisztítóját.
770 Ft helyett
700 Ft
víztisztító útváltó csap 3/8
Az útváltó segítségével tud készüléke csatlakozni a csaptelep végére. Az útváltó csapnak köszönhetően nem kell leszerelgetni a víztisztító készüléket használat előtt ill. után. Mérete 3/8"-os. Kompatibilis: Aquaphor Modern-hez
1.990 Ft
Víztisztító útváltó csap 1/4
Az útváltó segítségével tud készüléke csatlakozni a csaptelep végére. Az útváltó csapnak köszönhetően nem kell leszerelgetni a víztisztító készüléket használat előtt il.. után. Mérete 1/4"-os. Kompatibilis: Aquafilter FHCTF
2.490 Ft
Szűkító elem 3/8 col-os
3/8 col-os csatlakozó készlet A pult alá szerelhető Aquaphor víztisztítóhoz gyárilag mellékelt 1/2 col-os csatlakozó 3/8-os sarokszelepre történő csatlakoztatásához szükséges.
Sarokszelep csatlakozó fali csaphoz 3/4 col
Fali csaptelep esetén 2db 3/4 col-os idom szükséges, amelyek segítségével a csap kiemelődik meglévő helyéről kb. 4cm-rel.
3.600 Ft
UV csírátlanító víztisztítóhoz
Az Aquafilter UV csírátlanító lámpa ozmózis víztisztítóknál alkalmazható,a víz bakteirológiai fertőtlenítésére. Az ozmózis víztisztítón a szűrés után kell elhelyezni, a tartályból érkező víz kezelésére szolgál.
22.900 Ft
Nyomásfokozó szivattyú ozmózisos víztisztítókhoz
Nyomásfokozó szivattyú RO víztisztító készülékekhez. Ott szükséges, ahol a hálozati víznyomás nem éri el a 2,8 bar értéket. Használatával csökken a hulladék víz mennyisége.
26.500 Ft

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN