... mert víztisztításban otthon vagyunk.

 • Aquaphor Modern víztisztító

Aquaphor Modern víztisztító

A csomag tartalma:
 • 1 db készülék
 • 1 garnitúra szűrőbetét (2db)
 • 1 db fém útváltó
 • 1 db fém közcsavar

 • Garancia: 2 év
 • Gyártó: Aquaphor International
 • Készletinfó: Raktáron
 • Szállítási idő: 1-2 munkanap

A termék ára:
* Az ár tartalmazza az áfát
 • 16 990 Ft

A víztisztító készülék jellemzői

Az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító többlépcsős szűréssel tisztít. Aktív szénport, aktív szén jellegű magas hatékonyságú speciális szűrő anyagot (Aqualen) és a baktériumok elszaporodása ellen „nano ezüstöt” alkalmazó készülék, amelyben cserélhető szűrőbetét pár található. A tisztított víz ivásra és főzésre is kiváló.

A hármas tisztítási fokozatnak köszönhetően a tisztított csapvíz finom ízűvé és klórszagtól mentessé válik. Ezt természetesen érzékszerveinkkel is meg tudjuk majd állapítani.

Ezen túl azonban az érzékszerveinkkel nem észlelhető, de esetlegesen jelenlevő méreganyagok is megkötésre/kiszűrésre kerülnek a vizünkből, megpedig:

 

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

 • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen

 • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek

 • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)

 • petrolkémiai vegyületek

 • fenolok

 • a szűrőbetétben található ezüst elpusztítja az esetlegesen előforduló baktériumokat és vírusokat

Az Aquaphor Modern készülék jelentős előnyei

A készülék egyszerűen a normál csap végére csatlakoztatható (a csap menetes részére), így a mosogató tálca sarkánál, vagy amellett lehet elhelyezni.

A készülék folyamatosan a csaphoz kapcsolódhat, útváltó karjának köszönhetően egy mozdulattal választhatunk a tisztítatlan klóros csapvíz és a tiszta ivó- és főzővíz között.

A tisztítás során a vízben lévő ásványok megmaradnak a tisztított vízben is, meghagyva így a jótékony, az emberi szervezet számára esszenciális összetevőket.

Percenként 1-1,5 liter tiszta víz „nyerhető”, ami elég szép teljesítmény, pláne a víztisztító kancsókhoz mérten, amelyek nagy hátránya, hogy 1-2 liter vízre akár 10 percet is várni kell, amíg átcsöpög az a gravitációs elvű szűrőbetéten.

Szűrőbetét csere elég egy évente, ellentétben más csapra szerelhető készülékek 4-5 hónapjával.

 

Miután az Aquaphor szűrőbetét telítődik a káros anyagokkal, nem engedi vissza azokat az újabb és újabb használatkor az egyedi szűrőbetét összetevőknek köszönhetően. Más gyártok készülékei rendszerint csak aktívszenet használnak a tisztításra (mindegy hogy jó vagy kevésbé jó minőség szenet). Az aktív szén ugyanis élettartama lejárta - telítődés után - koncentráltan visszaengedi a káros anyagokat az ivóvízbe.

 

Az Aquaphor víztisztítókban lévő magas hatékonyságú anyagok kombinációja ezt megakadályozza. A betét telítődése után a víz ugyan nem tisztul, de nem is engedi vissza a korábban összegyűjtött mérgeket a vízbe.
A víz jelen időben kerül tisztításra, ezért nincs a készülékhez tartály, amiben a tisztított, klórmentes víz napokig tárolódna és a baktériumok elszaporodnának (mint pl. ozmózis víztisztítók)

 

Egyszerű betét csere: ha eljön az idő és szűrőbetétet cserélsz, azt könnyedén megteheted te magad is kb. két perc alatt (persze kapsz majd leírást a használati útmutatóban). Így a későbbiekben felmerülő egyetlen költséged a szűrőbetét ára lesz. (ellentétben pl. az ozmózisos víztisztítókkal, amelyek beszerelése és szűrőcseréje is bonyolult, nehézkes, bizonytalan kimenetelű, így rendszerint szakmabelit igényel)

 

 

Összegezve, válaszd és használd az Aquaphor Modern-t ha

kis helyigényű (amit akár több napos utazáskor könnyen magaddal vihetsz), egyszerűen használható készüléket szeretnél, amelyik tényleg jó minőségű vizet ad.

alapos víztisztításra van szükséged, hogy végre tényleg egészséges vizet fogyaszthassatok, de ugyanakkor fontosnak tartod, hogy a hasznos ásványi anyagok megmaradjanak a tisztított ivóvízben.

mindig frissen tisztítva/szűrve, de ugyanakkor hosszabb várakozás nélkül szeretnéd "megkapni" a tiszta ivóvizet, akkor ez lesz a megoldás.

olyan víztisztítót szeretnél, amit meg lehet fizetni hosszú távon is, mivel nincs szerviz költség, s az egyetlen kiadás a betét ára lesz, amelynek cseréjéhez sem kell szakember segítsége.

Szűrőbetét jellemzői
Szűrőbetét szűrési kapacitása 4000 liter
Szűrőbetét élettartama 12 hónap