TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaphor Modern víztisztító

A csomag tartalma

  • 1 db készülék
  • 2 db szűrőbetét (1 pár)
  • 1 db fém útváltó
  • 1 db műanyag közcsavar
Garancia:
2 év
Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
23.900 Ft helyett
17.900 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

A víztisztító készülék jellemzői

Az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító többlépcsős szűréssel tisztít. Aktív szénport, aktív szén jellegű magas hatékonyságú speciális szűrő anyagot (Aqualen) és a baktériumok elszaporodása ellen „nano ezüstöt” alkalmazó készülék, amelyben cserélhető szűrőbetét pár található. A tisztított víz ivásra és főzésre is kiváló.

A hármas tisztítási fokozatnak köszönhetően a tisztított csapvíz finom ízűvé és klórszagtól mentessé válik. Ezt természetesen érzékszerveinkkel is meg tudjuk majd állapítani.

Ezen túl azonban az érzékszerveinkkel nem észlelhető, de esetlegesen jelenlevő méreganyagok is megkötésre/kiszűrésre kerülnek a vizünkből, megpedig:

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen

  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek

  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)

  • petrolkémiai vegyületek

  • fenolok

  • baktériumok és vírusok

Az Aquaphor Modern készülék jelentős előnyei

A készülék egyszerűen a normál csap végére csatlakoztatható (a csap menetes részére), így a mosogató tálca sarkánál, vagy amellett lehet elhelyezni.

A készülék folyamatosan a csaphoz kapcsolódhat, útváltó karjának köszönhetően egy mozdulattal választhatunk a tisztítatlan klóros csapvíz és a tiszta ivó- és főzővíz között.

A tisztítás során a vízben lévő ásványok megmaradnak a tisztított vízben is, meghagyva így a jótékony, az emberi szervezet számára esszenciális összetevőket.

Percenként 1-1,5 liter tiszta víz „nyerhető”, ami elég szép teljesítmény, pláne a víztisztító kancsókhoz mérten, amelyek nagy hátránya, hogy 1-2 liter vízre akár 10 percet is várni kell, amíg átcsöpög az a gravitációs elvű szűrőbetéten.

Szűrőbetét csere elég egy évente, ellentétben más csapra szerelhető készülékek 4-5 hónapjával.

Miután az Aquaphor szűrőbetét telítődik a káros anyagokkal, nem engedi vissza azokat az újabb és újabb használatkor az egyedi szűrőbetét összetevőknek köszönhetően. Más gyártok készülékei rendszerint csak aktívszenet használnak a tisztításra (mindegy hogy jó vagy kevésbé jó minőség szenet). Az aktív szén ugyanis élettartama lejárta - telítődés után - koncentráltan visszaengedi a káros anyagokat az ivóvízbe.

Az Aquaphor víztisztítókban lévő magas hatékonyságú anyagok kombinációja ezt megakadályozza. A betét telítődése után a víz ugyan nem tisztul, de nem is engedi vissza a korábban összegyűjtött mérgeket a vízbe.
A víz jelen időben kerül tisztításra, ezért nincs a készülékhez tartály, amiben a tisztított, klórmentes víz napokig tárolódna és a baktériumok elszaporodnának (mint pl. ozmózis víztisztítók)

Egyszerű betét csere: ha eljön az idő és szűrőbetétet cserélsz, azt könnyedén megteheted te magad is kb. két perc alatt (persze kapsz majd leírást a használati útmutatóban). Így a későbbiekben felmerülő egyetlen költséged a szűrőbetét ára lesz. (ellentétben pl. az ozmózisos víztisztítókkal, amelyek beszerelése és szűrőcseréje is bonyolult, nehézkes, bizonytalan kimenetelű, így rendszerint szakmabelit igényel)

 

Összegezve, válaszd és használd az Aquaphor Modern-t ha

kis helyigényű (amit akár több napos utazáskor könnyen magaddal vihetsz), egyszerűen használható készüléket szeretnél, amelyik tényleg jó minőségű vizet ad.

alapos víztisztításra van szükséged, hogy végre tényleg egészséges vizet fogyaszthassatok, de ugyanakkor fontosnak tartod, hogy a hasznos ásványi anyagok megmaradjanak a tisztított ivóvízben.

mindig frissen tisztítva/szűrve, de ugyanakkor hosszabb várakozás nélkül szeretnéd "megkapni" a tiszta ivóvizet, akkor ez lesz a megoldás.

olyan víztisztítót szeretnél, amit meg lehet fizetni hosszú távon is, mivel nincs szerviz költség, s az egyetlen kiadás a betét ára lesz, amelynek cseréjéhez sem kell szakember segítsége.

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN