TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaphor Morion OZMO RO-101S ozmózis víztisztító

A csomag tartalma

  • 1 db készülék
  • 1 db csaptelep
  • 3 db szűrőbetét
  • 1 db membrán
  • szerelési kellékek
Garancia:
2 év
Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
110.000 Ft helyett
89.900 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

Itt találja az Aquaphor Morion OZMO RO-101S-es ozmózis készülék összehasonlítása a hagyományos ozmózis víztisztítókkal, olvassa el, érdemes: (link) >>> Mivel tud többet az OZMO RO-101S-es?

 

Technikai paraméterek (A vízszűrés fokozatai):

  • ELŐSZŰRŐ 01: 5 mikronos polipropilén szűrőbetét, amely eltávolítja a kisebb lebegő, fix szennyeződéseket: rozsda, homok, iszap, stb. (1. ábra / 4)
  • ELŐSZŰRŐ 02: Magas minőségű aktívszén betét ezüsttel kombinálva. Az aktívszén a klór és származékainak és egyes nehézfémeknek, vegyszermaradványoknak az eltávolítására szolgáll. A benne található ezüst az esetleges vírusok, baktériumok elpusztításáért felel. (1. ábra / 3)
  • OZMÓZIS MEMBRÁN, amely a fennmaradó összes szennyeződést eltávolítja. (1. ábra / 5)
  • BEÉPÍTETT 5 LITERES TARTÁLY a tisztított víz tárolására (1.árba / 2)
  • UTÓSZŰRŐ: A tartályról érkező víz utószűrése egy 0,7 mikronos ezüstözött-aktívszenes ásványi anyag visszapótló betét segítségével valósul meg, amely mikrobiológiailag biztonságossá teszi a tartályról érkező vizet, és egyben felelős a szükséges ásványi anyag visszapótlásáért is. (1. ábra / 6)

Karbantartás

A készülék hosszútávú, megfelelő működéséhez bizonyos időközönként ki kell cserélni a szűrőbetéteket:

1. A készülék előszűrőit és utószűrőjét (ELŐSZŰRŐ 01, ELŐSZŰRŐ 02, UTÓSZŰRŐ) évente javasolt kicserélni: OZMO E-szett

2. Az ozmózis membránt, a használat intenzitása és a víz keménységének függvényében 2-3 évente javasolt lecserélni: Ozmózis membrán

 alt

Ásványi anyag visszapótlás

A készülék ásványi anyag visszapótlása az UTÓSZŰRŐ segítségével történik, amely egység kettős funkciót tölt be, mivel utószűri a tartályról érkező tisztított vizet, majd ezután fontos ásványokat adagol az ivóvízbe.

Sarokszelep csatlakoztatás

A készülékhez gyárilag egy elzáró karral szerelt 1/2 colos "T" csatlakozó tartozik. Amennyiben az ön sarokszelep mérete eltér( 3/4 colos vagy 3/8 colos), akkor szerelvényboltban 2db átalakító idom vásárlásával könnyedén megoldható a vízhálózatra történő csatlakoztatás.

alt

A rendszer szűrési hatékonysága

Klór, szulfátok

100%

Keménység

100%

Nitrátok

50%

Összes ásványi anyag

99%

Szerves szennyeződések

100%

Nehézfémek ionjai (ólom, higany, stb)

100%

Baktériumok

100%

Vírusok

100%

Glardia ciszták

100%

A készülék beszerelt állapotban

alt

 

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN