TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaphor Crystal szűrőbetét szett

A csomag tartalma

  • 3 db szűrőbetét
Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
21.900 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

Az Aquaphor Crystal szűrőbetétek felépítése és jellemzői

A beépített (in line) szűrőbetétek tartós nagy nyomásnak (28 bar-ig) is ellenálló szűrőházakban foglalnak helyet. Szűrőcsere alkalmával a házat cseréljük le a bele épített szűrőbetéttel egyben.

8000 literes, magas hatékonyságú szűrőbetét kapacitás, amelyek egész élettartamuk során biztosítják a magas tisztaságú egészséges, szennyeződés mentes, kristálytiszta vizet.

Könnyen, néhány perc alatt elvégezhető szűrőbetét csere az egybe épített Aquaphor szűrőbetéteknek köszönhetően. A Kristály szűrőbetétek „slim” kialakítása végett könnyebben elhelyezhetők a konyhapult alatt, mint a hagyományos 10”- os szűrőbetétek továbbá a bennük lévő szűrőréteg mennyisége is 10%- kal több.

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen

  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek

  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)

  • petrolkémiai vegyületek

  • fenolok

  • baktériumok és vírusok

K1-03 szűrőbetét találkozik elsőként a bejövő vízzel. A szűrőbetét belső pórusos, labirintus, hidrofób (vízzel nem keveredő) jellegű szerkezete csökkenti a klórtartalmat, a nehézfémek és szerves vegyületek mennyiségét. Továbbá kiszűri 5 mikronig az úgynevezett lebegő anyagokat, mint pl. rozsda, homok, iszap stb. A K1-03 szűrőbetét szerkezete –makro pórusos mátrix jellegű- kókuszhéj és granulált aktív szén kombinációja, aqualen ioncserélővel és mikrokristályos ezüsttel kiegészítve. Ennek köszönhetően teljesen elpusztítja a mikroorganizmusokat.

K1-02 szűrőbetét a második fokozat, amely egyedi kombinációja por és rostszál tartalmú szorbenseknek, amelyek felelősek a további aktív klór tartalom, nehézfém tartalom megkötéséért. Továbbá 3 mikronig kiszűri a további lebegő szennyeződéseket. Ez a szűrőbetét további aqualen ioncserélőt és ezüstöt tartalmaz a gombák, vírusok, baktériumok elpusztítása érdekében.

K1-07 szűrőbetét a harmadik és egyben utolsó szorpciós ivóvíz kezelő. Ez a szűrőbetét maximális hatékonyságának köszönhetően teljesen eltávolítja a klórt és az egészségre káros mikro szennyeződéseket. A maradék nehézfémeket és mikroorganizmusokat. Mikrokristályos ezüstöt és ioncserélőt tartalmaz. Valamint 0,8 mikronig eltávolítja a fix szennyeződéseket.

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN