TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaphor Crystal Solo szűrőbetét

A csomag tartalma

  • 1 db szűrőbetét
Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
10.490 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

 A Solo szűrőbetét 4000 liter víz megtisztítását teszi lehetővé.A Solo szűrőbetét ugyanazon anyagokat tartalmazza, mint a többi Aquaphor termék. A Solo szűrőbetéte aktív szénnel kombinált aqualen és aquapan kombinációja, amely anyagok lehetővé teszik az egy éves szűrőcserét a hagyományos csak aktív szenet alkalmazó víztisztítókkal szemben.

Érdekesség: a hagyományos aktív szén elhasználódása után (4-5 hónap) visszaengedi a megkötött káros anyagokat. Az Aquaphor víztisztítók így a Solo is visszatartja a megkötött anyagokat telítődés után, nem engedi vissza azokat az ivóvízbe, ezért lehet ezeknél a készülékeknél éves szűrőcserét alkalmazni.

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen

  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek

  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)

  • petrolkémiai vegyületek

  • fenolok

  • baktérium és vírusok

javasolt szűrőcsere: 4000 liter víz megtisztítása vagy kb. 1 év után (amelyik előbb következik be

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN