TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Aquaphor Crystal Solo víztisztító

A csomag tartalma

  • 1 db készülék
  • 1 db szűrőbetét
  • 1 db csaptelep
  • szerelési kellékek
Garancia:
2 év
Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
29.900 Ft helyett
24.900 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

A víztisztító készülék jellemzői
 
Konyhapult alá szerelhető tartály nélküli víztisztító készülék.
 
A Solo víztisztító annak javasolt, aki egy külön csapon szeretné nyerni a tisztított vizet,.Jó megoldás lehet abban az esetben is ha kevés hely van a csaptelep mellett vagy nem szeretné annak a végére csatlakoztatni ivóvíz tisztító készülékét.
 
Ez a víztisztító hasonló vízszűrési paraméterekkel rendelkezik, mint az Aquaphor Modern víztisztító, de ha ön nem a csaptelep végére szerelve szeretné használni készülékét, hanem egy kis külön csapon keresztül akarja a tisztított vizet nyerni, abban az esetben ez kiváló megoldás.
 
A Solo víztisztító szűrőbetétje egyedi kombinációja por és rostszál tartalmú szorbenseknek, amelyek felelősek a klór tartalom, nehézfém tartalom megkötéséért. Továbbá kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mind rozsda, homok, iszap, amely szennyeződések rendszerint csőtörés után ill. előregedett vízhálózati rendszerekben jelentkeznek.
A maximális baktérium elleni védelmet az A qualen ioncserélő és a hozzáadott ezüstöt kombinációja adja, amely elpusztítja az esetleges gombákat, vírusokat, baktériumokat.
 

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen

  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek

  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)

  • petrolkémiai vegyületek

  • fenolok

  • baktériumok és vírusok

Az Aquaphor Crysal Solo szűrőbetéte hasonlóan az Aquaphor Modern víztisztítóhoz aktív szenet, aktív szén jellegű magas szorpciós képességű speciális összetevőt (Aqualen-t) és ezüstöt tartalmaz.
 
Az Aquaphor Crystal Solo víztisztító szűrőbetétének kapacitása 4000 liter hálózati víz megtisztítását teszi lehetővé.

Javasolt szűrőbetét csere: 1 évente, ill. 4000 liter átfolyt víz után


Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN