TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

  

Könnyen kiszámolható, hogy víztisztító készüléke már az első év végére behozza az árát és onnantól megtakarítást eredményezhet. A megtakarítás mértéke az ön ásányvíz fogyasztási szokásától függ! 

De nem csak anyagi megtakarítás, amit egy víztisztító készülék hoz, mivel:

Nincs szükség soha többé cipelni az éves szinten több száz kilogrammnyi ásványvizet, ami főleg nyáron nem kifejezetten kellemes!

Nem kell kitennie magát a boltok polcain hónapokig várakozó, olykor bizonytalan eredetű ásványvízfogyasztásból adódó kellemetlenségeknek!

 Már 2 fő estén is, háztartásonként napi 2 liter ásványvíz fogyasztásnál éves szinten  86400Ft-ba kerülhet a palackozott víz, aminél jóval kedvezőbb költsége lehet egy házi víztisztító készüléknek!

Megtakarítás víztisztító vásárlása esetén, ásványvíz költségtáblázat:

 

Táblázatunk egy átlagos 90Ft-os 1,5 literes palackkal számol, amely literenkénti ára 60 Ft.

   

 

 SLOGAN