... mert víztisztításban otthon vagyunk.

Aifir energetizáló egység

  • Gyártó: PurePro
  • Készletinfó: Nincs raktáron
  • Értesítést kérek, ha raktáron van a termék

A termék ára:
* Az ár tartalmazza az áfát
  • 4 900 Ft

A mélyreható infravörös sugarakat és gyógyhatásukat több, mint 20 éve tanulmányozzák Kínában és Japánban.E sugarakat, melyek mérete 6-14 mikronig terjed és szabad szemmel nem láthatóak, biogenetikus sugaraknak is nevezik. Tudósok igazolták, hogy e sugarak elősegítik az élő sejtek növekedését és javítják egészségi állapotukat.

Ezek a sugarak a vízmolekulában rezgést idéznek elő; ionizálják és aktivizálják a sejtjeinkben és vérünkben lévő vízmolekulákat, ezáltal javítják vérkeringésünket és egészségi állapotunkat. További jótékony hatásuk: javítják a szervezet oxigén ellátottságát; felmelegítik és eltávolítják a szervezetben lerakódott zsírt, a vegyszereket és mérgező anyagokat a vérünkből; eltávolítják a „szemetet" a szervezetből, csökken a savszint és javul az idegrendszer.

A szabadalmazott kerámia egy olyan közeg, mely 1200 °C fokon kezelt követ, kőzetet jelent, ami mélyreható infravörös sugarakat bocsájt ki. Hydroxyl és hidrogén ionok keletkeznek, melyek semlegesítik a szabadgyököket. Segít a szervezetnek küzdeni a védekezőrendszerbeli rendellenességekkel, a cukorbetegséggel, a rákkal és a szívbetegségekkel szemben.

Az AIFIR egység egy olyan termék, amely 26 féle kerámia granulátum (szemcse) keverékéből áll, amely olyan ásványi oxidokkal van még kiegészítve, mint például szilíciumdioxid, alumíniumoxid stb. Ezen anyagok együttes keveréke bocsátja ki a FIR-t (infravörös sugarakat). A biokerámia betétet 1600 C°-os hevítéssel kezelik, amely lehűlést követően képes a FIR-t kibocsátani. A FIR rezonanciát okoz a vízmolekulák között. Ez ionizálja és aktiválja a vízmolekulákat a sejtekben és a vérben, ezáltal javítva vérkeringésünket és az egészségi állapotunkat.

Az AIFIR a következőképpen hat a szervezetünkre: - Aktiválja a víz részecskéket - Növeli a víz Oxigénszintjét - Segíti lebontani a zsírokat, vegyi és méreganyagokat a véráramból - Csökkenti a test savtartalmát - Javítja az idegrendszeri folyamatokat.

Az AIFIR működési elve:

A víz molekulák elhaladnak az üvegcsőbe helyezett kerámia golyók előtt, melytől felveszik a fent említett rezgéseket. (Nincs közvetlen érintkezés a golyók és a víz között.) Az energetizált vízmolekulák felszívódnak a szervezetünkben és kifejtik jótékony hatásukat! Használható szűrőkhöz; tartályokhoz; szűrőrendszerekhez; édes és sós vízben egyaránt.

A fordított ozmózis technológia kiegészítésekor (az emberi szervezet számára még jobb víz elérése érdekében!), az aktív szén utószűrő után kell felhelyezni, tehát az aktív szén és a tisztavíz-csap közé. Általános tapasztalat: egy árnyalattal még finomabbnak érezhető a víz, és az összes oldott anyag tartalom is átlagosan csökkent 2-3 milligramm/literrel.

Kapacitása:a biokerámia töltet 4000 liter víz energetizálására képes, utána cserélni szükséges az egységet.

Javasolt csere idő: 24 hónap vagy 4000 liter víz energetizálása után.

Szűrőbetét jellemzői
Szűrőbetét szűrési kapacitása