TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

Ozmózis szűrőbetét szett

A csomag tartalma

  • 1 db 1mic. szűrő
  • 1 db 5mic. szűrő
  • 1 db előszén
  • 1 db mineralizáló
  • 1 db utószén
Gyártó:
Aquafilter Inc.
Egységár (darab):
9.900 Ft helyett
9.000 Ft
db

Ozmózis víztisztítóhoz évente cserélendő szűrőbetét szett(10"-os). A készlet tartalmazza az általában használatos 5 és 1 mikronos polipropilén előszűrőket és egy alktívszén előszűrő betétet. Valamint egy útószén szűrőt és egy mineralizáló (visszasózó) egységet.
 

  • 1.szűrőbetét: 5 mikronos szűrőbetét kiszűri a lebegő szennyeződéseket (homok, iszap, rozsda darabokat)
  • 2. szűrőbetét: Aktív szén tömb, amely eltávolítja a klórt és származékait, valamint egyes nehézfémeket
  • 3. szűrőbetét: 1 mikronos szűrőbetét, amely kiszűri a további lebegő szennyeződéseket (homok, iszap, rozsda darabokat) és visszatartja az esetlegesen levált aktívszén darabkákat.
  • 4. szűrőbetét: utószén szűrő, rendszerint a készülék tetején foglal helyet vízszintes állapotban, amely a tartályról érkező már megtisztított vizet utókezeli, eltávolítja belőle az esetleges íz és szagrontó anyagokat.
  • 5. szűrőbetét: mineralizáló (visszasózó) egység, amely a minimálisan szükséges ásványi anyagokat juttatja vissza a tisztított vízbe.

A készlet nem tartalmazza a 2-3 évente cserélendő ozmózis membránt. Amennyiben annak cseréje is esedékes, akkor azt a lentebb látható kapcsolódo termékek között alálja meg.

Származási hely: EU

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN