... mert víztisztításban otthon vagyunk.

SH-1 zuhanyszűrő (KDF)

  • Garancia: 1 év
  • Készletinfó: Raktáron
  • Szállítási idő: 1-2 munkanap

A termék ára:
* Az ár tartalmazza az áfát
  • 18 990 Ft

 SH-1 zuhanyszűrő (KDF)

A zuhanyvíz (vagy a kádba engedett víz) szűrésének, klórmentesítésének a ma ismert legtökéletesebb módjára, a KDF technológiára épül a SH-1 zuhanyszűrő.

 

Az SH-1 zuhanyszűrő műszaki jellemzői:

- Méret: átmérő - 9 cm, magasság - 12 cm.

- Szűrőház anyaga: műanyag

Az SH-1 zuhanyszűrő felszerelése: A zuhanyszűrőt a zuhany gégecsöve és a csap közé kell felszerelni, szakértelmet nem igényel, bárki elvégezheti. A zuhanyszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön fürdőjében is! Ezt pluszban segíti a bontatlan gyári csomagban elhelyezett két darab csatlakozó idom (tömítésekkel).

 

Az SH-1 zuhanyszűrő felépítése:

1.    A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox(redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. Az, hogy milyen százalékban tisztítható meg a víz, több tényezőtől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy a zuhanyvízből a klór 90-95%-a távolítható el. Melegebb víz átfolyásánál nagyobb, hidegebb víz átfolyásnál kisebb a klór eltávolítás hatékonysága

2.    A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A KDF zuhanyszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki.

3.    Az aktív szénszűrő réteg fő funkciója, hogy kiszűrje a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap), organikus anyagokat (pl. baktérium, vírus), mérgeket, valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az aktív szénszűrő alkalmas a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, valamint a klór megkötésére is, így a zuhanyszűrőben még egy védelmi vonalat biztosít a klór ellen.

4.    A zuhanyszűrőben a fenti három fő komponensen kívül, még 5 db fizikai szűrőréteg tökéletesíti a szűrést, valamint védi a fő szűrőegységeket, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést!

 

Az SH-1 zuhanyszűrőt ajánljuk:

- elsősorban azoknak, akik a vízben oldott klórra és származékaira allergiásak

- ekcémásoknak

- kisgyermekeknek

- száraz bőrűeknek

- akiknek a bőre rendszeresen viszket, kirepedezik fürdés után

- továbbá mindenkinek, akinek fontos, hogy klórmentes fürdővízben zuhanyozzon

Karbantartás: az SH-1 zuhanyszűrő (KDF) különösebb karbantartást nem igényel, az elhasznált szűrőbetétet azonban - igénybevételtől függően 3-12 havonta újra cserélni szükséges.

A szűrőbetét kapacitása: 40.000 liter.(Megjegyzés: 1 fő átlagos zuhanyozáskor kb. 50 liter vizet használ el, egy átlagos téglalap alakú fürdőkád űrtartalma kb.180-220 liter) ha pl. napi 100 liter fürdő/zuhanyvizet használunk el, akkor kb. 12 hónap alatt használódik el a szűrőbetét.)

Származás helye: TAIWAN