TEL.: 06-20-2578803

 
0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
06 20/257/8803
Vásárlói vélemények
„Nagyon örülök, hogy valamivel több pénzt fektettünk a víztisztító berendezés vásárlásába. Egy Aquaphor Crystalt vettünk.  A beszerelése igazán egyszerű volt és hulladék víz sem keletkezik, mint az ozmózisos berendezéseknél. A két évente szükséges betétcsere miatt pedig kedvező a fenntartási költsége” Üdvözlettel:
Novák E.
„Kedves agriaaqua webáruház! Köszönöm a segítséget az ivóvíztisztító választásban. Az ajánlott darab maximálisan bevált, nagyon praktikus a családunknak. Mióta a tisztított vizet isszuk és abból is főzünk még a közérzetünk is jobb.
S. Béla - Makó
"Sokat gondolkodott a család, hogy melyik víztisztító készülék lehetne a megfelelő választás. Az egyszerű használat és kedvező ár miatt az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító készülék mellett döntöttünk. A tisztított víz íze finom, így a készülék vásárlása óta  a gyerekek is isszák a tiszta csapvizet. Természetesen főzésre is a tisztított vizet használom, amit ásványvízzel nem szívesen tettem.”
Farkas család - Kecskemét
„Az általam vásárolt berendezés nagyon hasznos tagja a családnak. Naponta sokszor használjuk és mostanra igazán nélkülözhetetlenné vált számunkra.”
Jakab B. - Budapest
"Az ivóvíztisztító, amelyet vásároltam maximálisa bevállt. Az ára kedvező volt, a víz minősége kiváló, az ize igen finom. Örülök az elhatározásunknak, mivel az egész család szívesen használja és fogyasztja a klórmentes vizet."
Sz. András - Pécs
„Az Aquaphor víztisztító berendezés, amit rendeltem, olyan finom tiszta vizet készít, ami magáért beszél és mivel az ásványi anyagokat is megtartja, így szerintem ésszerű döntés volt.”
M. Lajos - Eger

PurePro 105 ozmózis víztisztító

A csomag tartalma

  • 1 db készülék
  • 1 db csaptelep
  • 4 db szűrőbetét
  • 1 db membrán
  • szerelési kellékek
Garancia:
2 év
Gyártó:
PurePro
Egységár (darab):
59.900 Ft helyett
51.900 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

PurePro RO105 RO víztisztító mineralizáló patronnal

A PurePro RO-105 házi víztisztító berendezés RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) a konyhapult alá szerelhető, amelyből külön tiszta vízcsappal nyerhetjük a tisztított vizet. A készülék 5 lépcsős  Ro ivóvíztisztító berendezés.

A PurePro RO-105 házi RO víztisztító berendezés jellemzői

A vízszűrő műszaki jellemzői
1. vízszűrő: 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőház)
2. vízszűrő: aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőház)
3. vízszűrő: 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőház)
4. vízszűrő: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)
5. vízszűrő: aktívszén utószűrő

A PurePro RO-105 5 lépcsős ozmózis víztisztító tartókonzolja fém, amelynek köszönhetően hosszú élettartama van és a szűrőbetét cserét is biztonságosan el lehet végezni.
A tiszta víz tartály anyaga fém, belül teflon bevonattal.
Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar. Az Ro víztisztító ebben a nyomás tartományban tud hatékonyan és biztonságosan működni.
Kapacitás: 120-200 liter/nap, ami függ a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől. Ez a mennyiség kiválóan alkalmas akár egy nagyobb család ivóvíz igényének a fedezésére is.

A PurePro RO-105 házi RO víztisztító berendezés paraméterei

altAz 5+1 vízszűrő ház
- magassága: 48 cm
- szélessége: 37 cm
- mélysége: 20 cm
A 12 literes tartály
- magassága: 43 cm
- átmérője: 28 cm
A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A PurePro víztisztító berendezés tömege 12,5 kg.

A PurePro RO-105 házi RO víztisztító berendezés doboza a következőket tartalmazza: 1 db 5 lépcsős vízszűrő házrendszer szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges kellékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, valamint magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)
Beszerelés: A víztisztító beszerelése és üzembe helyezése kb. 1.-1,5 órát vesz igénybe, ami elvégezhető a részletes leírásnak (Gépkönyv) köszönhetően.

A víztisztító karbantartása

A PurePro RO-105 házi RO víztisztító berendezés nem igényel különösebb karbantartást, csak a tisztított víz minőségének fenntartása érdekében szükségszerű a szűrőbetétek meghatározott időnkénti cseréje:
• az első 3 és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (3-4 fős család esetén), de maximum 12 havonta ajánlott cserélni.
• a RO membránját 24 (3-4 fős család esetén), de maximum 36 havonta ajánlott cserélni.

Garancia

Kiszállítás

Hozzáértés

 SLOGAN