... mert víztisztításban otthon vagyunk.

 

Energetizált víz, infravörös sugarak

Szeretné ön is javítani egészségi állapotán?

Szeretné csökkenteni testének savasságát?

Szeretné normalizálni vére koleszterin szintjét?

Szeretné serkenteni vérkeringését?

Az infravörös sugárzás rezonál a víz molekuláival. Ionizálja és aktiválja a vízmolekulákat sejtjeinkben és vérünkben, így javítja vérkeringésünket és egészség megőrző képességünket.

Tudományos kísérletek támasztják alá az infravörös sugárzás/energetizált víz egészségmegőrző hatását. Alkalmazása életkortól függetlenül, mellékhatása nincs. Tényleges hatása az ellenálló képesség és  vitalitás fokozásában valamint az egészség megtartásában mérhető. Ami viszont alapvető, hogy víz energetizálása során mindenképpen tiszta ivóvíz legyen amit energetizálunk és aztán fogyasztani fogunk.

Az energetizált víz/infravörös sugárzás emberi testre gyakorolt hatása

·         Aktiválja a vízmolekulákat a testben

·         Megnöveli az oxigén szintet

·         Felmelegíti és eltávolítja a zsírokat valamint  mérgeket a vérből, ezáltal szabályozza a véráramot

·         Az energetizált víz csökkenti a test savszintjét

·         Segíti az idegrendszer helyes működését.

Energetizáló egység >>>

Az infravörös sugárzás a napfénynek olyan tartománya, amely a szem számára láthatatlan. Az infravörös sugárzás hullámhossza 4 – 1 000 mikron. Napjaink biotechnológiai kutatása alapján az infravörös sugárzás fontos szerepet tölt be minden élő szervezet kialakulásában és növekedésében. Ezért  az infravörös sugárzást „biogenetikai sugárzásnak”is  nevezik. A víz és a proteinek minden földi élő szervezetnek nélkülözhetetlen része. A víz molekulák mindig rezegnek. Ha a vízmolekulákat megvilágítjuk, hogy 8-10 mikron hullámhosszon rezegjenek (ami megegyezik a természetes víz rezgésével), akkor rezonancia (együtthangzás) történik két rezgés között.

A rezonancia extrémen nagy sebességgel történő (10/12 sec.) ionizációt okoz a víz hidrogén és a hidroxid-ionjaiban. Ezt az ionizáció-t nevezik a „víz aktiválásának” vagy energetizált víznek. Ha a víz ilyen aktiválását okozzuk az emberi sejtszövetekben, fokozzuk a sejtek anyagcseréjét, illetve az üledékanyagok kiválasztását a sejtekből vagy a táplálékból. Az emberi test közel 75 %-a vízből áll. Az energetizált víz/infravörös sugárzás ezen formája aktivál, revitalizál, erősíteni testünk különböző szerveit.

Szervezetünkben a mikrokeringési rendszer fontos szerepet tölt be. Amennyiben a mikrokeringésünkben problémák adódnak, különféle betegségek alakulhatnak ki. Az energetizált víz/infravörörs sugárzás vibrációjának frekvenciája hasonló, mint az emberi testé, így képes áthatolni a testen, hogy aktiválja a sejteket és újraindítsa a mikrokeringési rendszert. Ez szabályozza a véráramot és a vértesteket, amelyek a véralvadásért felelősek, ugyanakkor reaktiválják az életenergiát a testben.

Testünk ellenálló képességének növekedése az energetizált víz másik esetleges előnye. Segít lelassítani az öregedési folyamatokat, növelni az ellenálló képességet a betegségekkel szemben. Hasonló képpen mint a lúgos víz lúgosítás esetén talapsztalhatunk.

Miben segíthet az energetizált víz/infravörös sugárzás

·         Javíthatja az egészséget

·         Optimalizálhatja a vér koleszterinszintjét

·         Csökkentheti a testben a savasság szintjét

·         Gyorsíthatja a test sejtjeinek újratermelődését

·         Fokozhatja frissességet és segítheti a vérkeringést